Σχετικά Με την Εταιρία

Ιστορικό

Frost-It Σχετικά με την εταιρία - About Company

Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1969 και ένας από τους ιδρυτές ήταν ο Δημήτριος Κασσίδης. Μετά από το επιτυχημένο ταξίδι της μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν έφτασε στην τελική της μορφή ως Ανώνυμη Εταιρία με τη σημερινή ονομασία Frost-It A.E. Από τότε για 50 ολόκληρα χρόνια έως τώρα, η Frost-It A.E. κρατά τα σκήπτρα της πρωτοπορίας στην Ελληνική αγορά στον τομέα της επαγγελματικής ψύξης. Ακολουθήσαμε μια πορεία συνεχούς αναβάθμισης τόσο του εμπορικού αλλά και του τεχνικού της τμήματος της εταιρίας μέσα από διαρκή μελέτη των αναγκών του κλάδου, από τη συνεχή ενημέρωση γύρω από τους τομείς της ψύξης και από στρατηγικές συνεργασίες με πρωτοπόρους οίκους του εξωτερικού.

Σταθμός στην πορεία μας είναι το 2001 όπου η Frost-It αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και διάθεση για όλη την Ελλάδα των προϊόντων της ΑRNEG έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ομίλους στην επαγγελματική ψύξη.

Φιλοσοφία και Στόχοι

Σήμερα, πιο ώριμοι και πιο καινοτόμοι, έχουμε στόχους υψηλούς και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στην αγορά υπηρεσίες και προϊόντα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Εργαζόμαστε με αφοσίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση και βοηθάμε τους πελάτες μας να μειώσουν το κόστος, και ταυτόχρονα να βελτιώσουν και τις δικές τους υπηρεσίες σε θέματα ποιότητας, υγιεινής και διάρκειας συντήρησης των προϊόντων χωρίς επιπλέον οικονομικές απώλειες, μέσα από τις λύσεις που προσφέρουμε. Για την επίτευξη του στόχου μας βασιζόμαστε τόσο στην τεχνογνωσία μας, την έρευνα και την υψηλή ποιότητα προϊόντων μας αλλά κυρίως στο γεγονός ότι αποκτήσαμε τη φιλοσοφία της συνεχούς εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας.

Διακρίσεις

Frost-It Σχετικά με την εταιρία - About Company

Ανήκουμε στην κοινότητα των ισχυρότερων εταιριών στη Ελλάδα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Frost-It A.E. έχει αξιολογηθεί από την ICAP με υψηλό Credit Rating και συνεπώς έχει ενταχθεί στις «STRONGEST COMPANIES IN GREECE», ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική της ικανότητα είναι πραγματικά υψηλή. Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων.

Δυνατότητα ένταξης στη κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η Frost-It A.E. παρόλο την γενικότερη έκρυθμη οικονομική κατάσταση στη χώρα μας είναι ικανή να σταθεί δίπλα στους συνεργάτες και τους προμηθευτές της καθώς η κοινότητα είναι ιδιαίτερα περιορισμένη και τα μέλη της είναι πράγματι οι πιο δυνατές από πιστοληπτικής απόψεως εταιρείες στην Ελλάδα.

Frost-It Strongest Companies